Cea Mai Buna Reteta de Smoothie cu Ovaz Verde

Smoothie este o bautura minunata umplut cu vitamine si substante nutritive, care sunt foarte benefice pentru sanatatea ta. Nu numai că, dar, fin este o modalitate foarte bună de a lovi cu piciorul începe ziua prin oferindu-vă de tone de energie, din cauza toate ingredientele naturale. Smoothie, în funcție de modul în care se face, pot fi ambalate cu diferite tipuri de fructe, legume sau alte ingrediente. Acest articol vă va oferi o mare smoothie reteta care te va iubi și bucurați-vă de mai mulți ani, la unele.

În primul rând, veți avea nevoie pentru a aduna ingredientele care vor fi utilizate pentru a face acest smoothie special. Ingredientele pentru acest smoothie includ 2 portocale, 1 banana, 1 var, 2-3 runde inch de ovaz verde pe care le puteți găsi la magazinul dvs. local de produse alimentare de sănătate, și de 12 cuburi de gheata zdrobita. Asta e tot acolo este prea ea și cea mai bună parte este tu dont trebuie să-și petreacă o mulțime de bani pentru a face această băutură.

smoothie-1

Când ați luat toate ingredientele împreună, sunteți gata pentru a începe a face periuță. Acest proces este destul de simplu și doesnt lua o mulțime de timp să se pregătească. Primul pas este de a suc de portocale, var, și ovaz verde. Acum, pentru că aveți trei tipuri diferite de ingrediente pentru a fi stoarse, veți dori să ia în considerare tipul de storcator care le au. Ați putea fi în măsură să scape cu stoarcere toate cele trei tipuri de același storcator, sau va trebui să aibă un storcator separat pentru ovaz verde, deoarece, uneori, necesită un storcator mai delicat. După ce ați toate ingredientele stoarse, atunci puteți plasa toate ingredientele într-un blender și se mixează pe mare pentru aproximativ 30 de secunde sau până când veți avea o textură consistentă a periuță.

Când ați terminat cu acest proces, pur și simplu se toarnă în ceașcă dumneavoastră preferat și bucurați-vă. Acest smoothie este ambalat cu vitamine si minerale si gusturi uimitoare. Veți simți stimulat și odihnit și gata să ia pe zi. Dacă aveți resturi, doar la frigider și salvați-l pentru a doua zi. Amintiți-vă, periuță ovaz verde este doar un exemplu dintr-o mare reteta pe care le puteți folosi. Există multe rețete diferite disponibile pentru a satisface pofta everyones asa ca nu-ți fie frică de a face un pic de căutare, veți fi fericit ca ai facut-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *